Начало FrogNews Кирил Добрев: Битката е обща – всички трябва да подкрепим Елена Йончева
0

Кирил Добрев: Битката е обща – всички трябва да подкрепим Елена Йончева

0

Успехът на БСП е в единството, консолидацията. Ролята на силния лидер е да обединява, не да разделя. БСП-Гоце Делчев ми е пример за това. Искам начинът, по който се работи тук в БСП, начинът, по който се работи с другите партии и организации, да го пренесем на национално ниво.

Това заяви председателят на БСП и кандидат за лидер на партията Кирил Добрев по време на общинската конференция в Гоце Делчев.

Той бе категоричен – всички трябва да застанат зад Елена Йончева. Повод за думите му е фактът, че преди няколко дни евродепутатът обяви, че американска експертиза е доказала, че записът с гласа на премиера Борисов, в който той говори за Цвета Караянчева, е автентичен.

Относно напрежението в левицата зам.-председателят заяви, че не приема на всеки с различно мнение да се лепят етикети.

“Готов съм да си кажем истината, не може всеки, който има различно мнение в БСП, да бъде наричан гербаджия или човек на Делян Пеевски. Тук като управляваме заедно с ДПС, хора на Делян Пеевски ли сте?“, попита Добрев. Той добави, че най-голямата услуга за ГЕРБ прави този, който заклеймява различното мнение и разделя партията.

“Четири дена чакам, за да не иззема ролята на някой, позиция за Елена Йончева, която извади експертиза и то американска, че гласът от скандалните записи е на Бойко Борисов. Четири дена БСП няма коментар по този въпрос. Защо? Явно защото някои ги е страх. Е, като намерим смелост, тогава ще може и ние да сме отпред на протестите“, каза още Добрев.

Източник: FrogNews

Сподели: