Начало FrogNews Борисов с опорка от джипа си: Всички, които са против диверсификацията са за оставка. Експерти: Подмазва се на американците
0

Борисов с опорка от джипа си: Всички, които са против диверсификацията са за оставка. Експерти: Подмазва се на американците

0

Нова опорка на властта! Всички, които са против диверсификацията, призовават за оставка на правителството. Това каза премиерът Бойко Борисов при поредния епизод от джипката и то само часове, след като близо 120 000 души излязоха на протест срещу управлението на кабинета ”Борисов 3”. Заедно с енергийния министър Теменужка Петкова той инспектира интерконтектора България-Гърция около Стара Загора.

Енергийни експерти са категорични, че Борисов няма и грам причина да хвърля вина върху протестиращите за забавения градеж на интерконекторната връзка, тъй като никой не е против нея. Както и никой от вътрешните фактори на България не му пречи да я строи.  Друг е въпросът, че правителството е можело до този момент да я построи, ако толкова много е настоявало. Днешното му посещение по-скоро се приема като подмазване на американците, допълниха източниците ни и увериха, че това е прекалено прозрачен ход е предприел Борисов за личното си спасение.  

Борисов заяви от колата си, че диверсификацията е мечта на много млади българи. „Ние като млади зависихме само от кранчето на Москва. Тук ще дойде азерският газ и втечненият газ. Изграждаме своята газова магистрала на всички посоки – от Украйна до Гърция. България изгражда газова независимост“, каза още премиерът.

„В момента работят заварчици от Литва, уточнява министърът. Вчера бяха италианци и германци, вмята премиерът за вчерашните си инспекции. Преди няколко месеца, като минахме, всичко беше слънчогледи и ниви, виждате сега какво се прави“, възхищава се той. 

Ако искате да се насладите на видеото с Борисов, можете да го видите по-долу.

Публикувахте от Бойко Борисов в Четвъртък, 30 юли 2020 г.

Източник: FrogNews

Сподели: