Начало FrogNews Психиатър за Антоанета Христова: Моме профеоркЕ, за едно си права – културологично сме много различни с идола ти
0

Психиатър за Антоанета Христова: Моме профеоркЕ, за едно си права – културологично сме много различни с идола ти

0

Слушах тази сутрин така наречената професорка антоанета христова /няма да я сравнявам с Матросов, защото той е герой/ как се мята с едни облечени гърди да брани своя идол.

Тя е от градителките на култа към личността, придава му наукообразен вид, почти идеологически, вкарва сложна терминология в простите неща – „културологични различия“, „битка на интерпретации“ /за зааписите/ и т.н. Моме профеоркЕ, за едно си права – културологично сме много, ама много различни с идола ти – каруцарския речник не го ползваме даже на масата след третата ракия. И няма да има никаква битка на интерпретации, защото няма нужда от такива – то е ясно, даже за тулупите като нас, че това е стилът ВИ. Разликата е, че ти пудриш думите и къдриш изреченията.

Да ти кажа, че сред протестиращите има много хора, които, при необходимост, си играят доста по-добре с думите, ползвайки ги по точното им предназначение. За тези хора к……р, п…….а и т.н. са точно това, което са. Културологично ясно ли се изразих, ще се бием ли на полето на интерпретациите Аз съм готова, защото за разлика от повечето журналисти бих те питала какво точно означава това, какво имаш предвид и ще мога да те сразя с твоите „оръжия“.

Психиатърът д-р Цветеслава Гълъбова, Фейсбук

Слушах тази сутрин така наречената професорка антоанета христова /няма да я сравнявам с Матросов, защото той е герой/…

Публикувахте от Цветеслава Гълъбова в Четвъртък, 30 юли 2020 г.

Източник: FrogNews

Сподели: