Начало FrogNews Целодневен епизод ”На живо от джипа” – Борисов инспектира пречиствателна станция във Варна
0

Целодневен епизод ”На живо от джипа” – Борисов инспектира пречиствателна станция във Варна

0

Борисов продължава с инспекциите из страната, докато в столицата още от обяд започна 21 ден на протестите срещу правителството. Премиерът в момента се намира във Варна, където бе посрещнат с аплодисменти.

Борисов стигна до град Варна по време на инспекция на ремонта на АМ „Хемус“. В момента той проверява пречиствателни станции.

„Всичкото това отиваше в морето, това е огромна станция, с която пречистваме всичко и може да се каже, че във Варненския регион морето е идеално за къпане. Сега на цялото Черноморие има 50 пречиствателни станции. Това е добре и за бизнеса, и за останалите хора. Магистралата върви, огромни отсечки са на асфалт, газопроводите се работят навсякъде и считаме, че заслужаваме да ни харесват, каза Борисов.

Припомняме, че по-рано врачанска медия разобличи как управляващите грижливо режисират постановката „Посрещане в града“.

Традиционно повечето медии показаха как под бурни аплодисменти Бойко Борисов слиза от джипа, а събралите се хора бурно ръкопляскаха и скандираха името му. „Благодарим ти Бойко. Ти направи най-хубавото нещо за нас“, „Ако беше лесно Орешарски да го е направил“,  са само част от скандиранията.

Репортажът разказва кои са възторжените хора. Оказва, се също така, че медиите във Враца не са получили информация за посещението на премиера, което бе излъчвано в профила му във Фейсбук, но пък охраната на завода, който той обходи им иска акредитация, за да влязат и да отразят визитата.

Posted by Бойко Борисов on Wednesday, July 29, 2020

Източник: FrogNews

Сподели: