Начало FrogNews Борисов за записа: Не мога да опровергавам всяка лъжа
0

Борисов за записа: Не мога да опровергавам всяка лъжа

0

Не мога да опровергавам всяка лъжа. Лъжата, която това трио е искало да използва на протестите, няма смисъл. Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на обиколката си по Черноморието по повод публикувания запис с глас, подобен на неговия.

Всеки има право на демонстрация, но не и да пречи на хората да се движат по пътищата и да блокира кръстовища. Умолявам ви, правете каквото искате, ако искате запалете къщата на Секвоя, но пуснете кръстовищата. Идват избори, всеки ще може да гласува. Това е демокрация. Представете си ние да загубим изборите и да почнем да затваряме кръстовища. Това ли е демокрацията“, обърна се премиерът към демонстрантите.

Във Фейсук той съпроводи видеото с текст: Противоотровата на лъжите на „триото“ е истината. Хората виждат непрекъснато къде съм. Показваме всеки ден какво работим. Показваме на хората какво е направено и какво ще се направи. С това отговаряме на лъжите и фалшивите новини на хора, които навремето ми се молиха да ми правят кампанията. Нека всеки, който иска, да протестира. Но демократично ли е по този начин да се нарушават нечии чужди права? Редно ли е да се обиждат и да се провокират полицаи? Нека има протести, но да не се затварят кръстовища, да не се пречи на нормалния живот на хората. Догодина има избори. Който ги спечели, ще управлява. Това е демокрацията.

Противоотровата на лъжите на „триото“ е истината. Хората виждат непрекъснато къде съм. Показваме всеки ден какво…

Публикувахте от Boyko Borissov в Сряда, 29 юли 2020 г.

Източник: FrogNews

Сподели: