Начало FrogNews Ченалова: Никой не вярва на Борисов. Той е хищник и ще си отиде като хищник
0

Ченалова: Никой не вярва на Борисов. Той е хищник и ще си отиде като хищник

0

Не ме развълнуваха последните мерки Борисови.
Не защото приемам подигравките МУ.
Не защото ми е безразлична наглостта МУ.

Това са поредните обещания, които няма да изпълни. Заеми не взимаме, защото не ни дават. Изчегъртването на фискалния резерв няма да помогне. Изразът за „мазнинката“, с който умишлено ни дразни няма да заблуди никого. Обеща по 1000лв. на медиците от първа линия в битката с Ковид-19, които така и не получиха.Така ще е и с тези обещания.

Бори се за всеки ден власт, подкрепян от кохортата си, която е впила нокти като умиращо животно в постове – от министър до обикновен държавен служител.
Борисов е хищник и ще си отиде като хищник .Той не познава милосърдието. Моралът му е формиран в средите на силовите структури , в годините, когато рекета беше начин за забогатяване, а парите – основна ценност.

Борисов е страхлив и сервилен – от Тодор Живков, през Симеон, та до Меркел. Изолацията, в която вече е поставен ще рани смъртоносно егото му и ще разлюлее като земетръс сигурността му.

С цялото си поведение декларира, че протестите не го вълнуват. Истината е, че е уплашен така, както никога досега. Страха, че ще загуби властта си завинаги и ще получи възмездие за престъпленията си генерира фалшивата му поза на спасител.
Никой вече не му вярва.

И трябва да продължим, без колебания докато пречупим врата на чудовището, което вие в предсмъртна агония.
Остана малко и сме длъжни да извървим пътя до край!

Румяна Ченалова, Фейсбук
 
 

Не ме развълнуваха последните мерки Борисови.
Не защото приемам подигравките МУ.
Не защото ми е безразлична наглостта…

Публикувахте от Румяна Ченалова в Понеделник, 27 юли 2020 г.

Източник: FrogNews

Сподели: