Начало FrogNews Йордан Камджалов: Мафията не може да се събори така. Оставките са просто козметика
0

Йордан Камджалов: Мафията не може да се събори така. Оставките са просто козметика

0

България трябва да престане с компромисите. Мафията не може да бъде съборена по такъв начин. Оставките са просто козметика. Наблюдатели сме на един потъващ Титаник.

Това заяви пред БНР диригентът Йордан Камджалов.

“В България мизерията е абсолютна. Половината ми живот е свързан с други страни. На протестите срещам хора, сверили часовниците си, които не просто мечтаят, а настояват за друго бъдеще на България. По повод организацията на протеста смятам, че има огромни недоразумения“, заяви музикантът.

Камджалов бе категоричен – има нужда от радикална промяна.

“Проблемите са много стари, просто са набъбнали и хората са решили да направят нещо. Всички обаче сме много безпомощни. Не се прави нищо конкретно… Наблюдатели сме на един потъващ Титаник“, смята Камджалов.

По думите му с моментални оставки няма да се постигне промяна веднага, а причината е, че липсва нова концепция.

„Говорих с организаторите на протеста, казах им моето мнение, казах им, че правят грешки, че искат неща по незрял, груб, агресивен начин. Питах ги дали имат концепция, няма концепция. Какво правим – изливаме една кална вода и наливаме друга полукална вода… На България ѝ трябва абсолютно кристална вода. България трябва да престане с компромисите“.

Според диригента мафията не може да бъде съборена по такъв начин, а оставките са просто козметика.

„Не можем да сме публика в рушенето на тази страна“, категоричен беше диригентът.

Източник: FrogNews

Сподели: