Начало FrogNews Само във Фрог: Властта готви компромат срещу „Отровното трио“, обвързва един от организаторите на протестите с Божков
0

Само във Фрог: Властта готви компромат срещу „Отровното трио“, обвързва един от организаторите на протестите с Божков

0

Властта готви компромат срещу т. нар. „Отровно трио“ като обвърже един от организаторите на протестите с бизнесмена Васил Божков.

Това съобщиха през Фрог нюз източници от парламента. Целта на управляващите е да се внесе разнобой между пиар експерта  Арман Бабикян, адвокат Николай Хаджигенов и проф. Велислав Минеков, които всеки ден са в т. нар. „триъгълник на властта“.

Намесването на Божков  в протестите е една от най-лансираните опорни точки, с която се цели хората да бъдат разубедени да не участват в протестите. Дори самият главен секретар на МВР Ивайло Иванов съобщи наскоро, че според техни източници, Божков, който се сдоби с 19 обвинения от прокуратурата, дава пари за протестиращите.

В същото време не е представено нито едно доказателство, че  тези средства се дават от бизнесмена в Дубай и че стигат до хората. Протестиращите реагираха остро и започнаха да се шегуват, че са платени. Част от тях започнаха да си разменят копия на пари пред МС. Други пък пуснаха „слуха“, че парите ще бъдат хвърлени на площада от 4 хеликоптера.

В момента наред с броенето на дните, в които има протести, недоволните от управлението на страната започнаха да броят дните, до които прокуратурата ще привика премиера Бойко Борисов, за да даде обяснение за парите в чекмеджето му от скандалните снимки. 

Източник: FrogNews

Сподели: