Начало FrogNews Венелина Попова: Не се правете, че не чувате улицата. Разберете, че сте омръзнали до смърт
0

Венелина Попова: Не се правете, че не чувате улицата. Разберете, че сте омръзнали до смърт

0

Слушах тази сутрин кмета на Стара Загора, който е и член на ИК на ГЕРБ. Живко Тодоров може, както показа и днес, да говори дълго време, без да каже нещо по същество.

Поканен да изрази позицията на управляващата партия, какво чухме от него? Вече не толкова младият кмет призова всички да седнат на една маса, да преговарят и най-добре да обединят усилията си преди тежката зима. А омерзението на улицата обясни с грешки на всички институции. Какъв диалог, бе, г-н Тодоров? Хората от 20 дни ви призовават да се оттеглите, защото сте загубили тяхното доверие отдавна. Вие – също.

Никого не можете да заблудите повече, даже и като жертвате част от мазнинките си, натрупани на наш гръб, за плебса. Обаче не, пенсионерите не ви искат жалките подаяния от 50 лева месечно към пенсиите до края на есента. Просто трябва да бъдат преизчислени пенсиите на онези, които са се пенсионирали отдавна и са получи мизерни пенсии от по 130-150 лв. Не може хора със стаж и образование да получават по 200-250 лв., само, защото управляващите не искат да дават пари за тази група.

Не желаят подаяния и работещите, а заплати, които съответстват на техния труд и квалификация.

Но днес искането на протеста е друг. Не се правете, че не чувате улицата, а разберете, че сте омръзнали до смърт на хората, които искат базисен морал в политиката. Младите хора очакват да си тръгнете сами. Не си играйте с търпението им!

Facebook, журналистът Венелина Попова

Слушах тази сутрин кмета на Стара Загора, който е и член на ИК на ГЕРБ. Живко Тодоров може, както показа и днес, да…

Posted by венелина попова on Monday, July 27, 2020

Източник: FrogNews

Сподели: