Начало FrogNews Телевизия ”Европа” не изплаща заплати на служители
0

Телевизия ”Европа” не изплаща заплати на служители

0

Проблем със заплатите в телевизия “Европа” вече трети месец. За нередностите в медията, свързана с името на Георги Харизанов, сигнализираха наши колеги, които работят там.

За последния месец трудовите възнаграждения на служителите в телевизията не са били в срок. Некоректни действия от страна на ръководството обаче има още от края на миналата, началото на тази година.

“Изпълнителен директор е г-н Георги Харизанов, който в участията си по различните медии се изявява като върл защитник на управляващите в България, както е и виден манипулатор на обществото как в страната всичко е наред – обстановка, доходи, стандарт на живот. Само че в „неговата градинка“ нещата не са съвсем розови. Докато директора Харизанов е с компания на Слънчев бряг, обикаля заведенията там и пуска селфита, „простолюдието“ в „Eвропа“ не знае кога и какви пари ще вземе за отработения труд”, посочват колегите ни в сигнала.

Заради отношението на управленския екип и проблема със заплатите голяма част от работещите в медията са подали молбите си за напускане.

Георги Харизанов е чест гост в медиите в качеството си на анализатор. Той е свързан с Института за дясна политика, известен още като Института на ГЕРБ. Известен е като върл защитник на Борисов и управляващите.

Източник: FrogNews

Сподели: