Начало FrogNews Адв. Е. Гунчева: Дариткова усети любовта на народа, стиска ли му на Борисов да излезе пред президентството
0

Адв. Е. Гунчева: Дариткова усети любовта на народа, стиска ли му на Борисов да излезе пред президентството

0

Дариткова вчера усети любовта на народа. Остана блокирана в БНТ до посред нощ. Друг пък гербав обяснява, как тези, които протестираме, сме терористи. Явно според тях деградираме – от тулупи, платени от Божков, сега минахме на тероризъм. Само защото искаме кърлежите, вкопчени във властта да се махнат.

Ми не ви щем, бе! Не ви щем! Нито сте умни, нито сте красиви, а само прости и крадливи. Не ни кефите! Пречите ни! Опропастявате бъдещето на Родината ни.
Пръскане против хлебарки

Твърдите, че народът е с вас, а протестиращите са някаква малка група терористи, които нямат друга работа, а напрежението от карантината им било дошло в повече. Добре, да приемем. Защо тогава не излезете на улицата и не говорите с хората!?!

Защо Борисов не отиде вечер пред президентството да усети отблизо народната любов и в очите да му кажат колко много го обичат? Защо след като народът беше с вас, не видяхме ваши защитници, освен изнудената да участва администрация, натоварена насила по автобусите и закарана в София? Нали спечелихте София, къде са ви избирателите!?!

Елате ни само! За мъничко! Вие нарушавате Конституцията и законите. Нарушавате справедливостта и интересите на България. Затова и те няма да ви пазят!

Елате….ако ви стиска!

Елена Гунчева

Източник: FrogNews

Сподели: