Начало FrogNews П. Бояджиев: Нова предава протестите като ”Работническо дело” конференцията от Хелзинки
0

П. Бояджиев: Нова предава протестите като ”Работническо дело” конференцията от Хелзинки

0

Снощи до последно следих излъчвчнето на Иво Божков за случващото се около телевизията, за което изрично му благодаря. Между другото в коментарите съпътстващи излъчването бяха десетки които му благодариха, за възможноста която им дава. И сега отновово му блгодаря, когато чета информацията на Нова за събитието. Ами чета вестник ”Работническо дело” да отразява конференцията в Хелзинки. На това са подложени българите днес, които се информират от Нова.

И ако не беше Иво Божков, щяхме да тълкуваме според предпочитанията си случилото си, но точна информация нямаше да имаме. Между другото съм много приятно изненадан, както от поведението на протестиращите, така и от това на полицията. Тя наистина излъчваше усещането за безпристрасност и че едва ли не насила си върши задължението да пази, всъщност от никого, тази изцъклена калинка /бр. явно има предвид Дариткова/. Казвам, че я пазеше от никого, защото протестиращите със всичко показваха, че нямат никакво намерение да я засягат физичеки или по какъвто и друг начин. Просто ѝ казваха на висок глас, че е време да си подадат оставките и да се скрият в дупките си.

Между другото, видях и дупката в оградата на междублоковото пространство, през която изцъклената калинка се е измъкнала в последният момент след като държавната ѝ кола беше възпрепятствана с кофи за боклук, в което може би имаше и символика. Боклук при боклук да отива. Който се интересува може да види репортажите на страницата във фб на Иво Божков.

Петър Бояджиев

Източник: FrogNews

Сподели: