Начало FrogNews Иво Мирчев: Борисов стана Орешарски, излиза се през задния вход
0

Иво Мирчев: Борисов стана Орешарски, излиза се през задния вход

0

Около телевизията бяха млади хора с децата си, имаше хора с ролери, кънки. Те можеха да са в някой бар. Но бяха пред БНТ и искаха оставката на Кошлуков като слуга на Пеевски, искаха оставката на правителството. Радикализация не трябва са случва. Но в един момент хората излизат през задния вход. Борисов става Орешарски. Блокират се кръстовища.

Така Иво Мирчев от Демократична България коментира измъкването на шефката на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова през задния вход на БНТ.

Гневът на хората е огромен. Промените са козметични и това се усеща от улицата.

Г-жа Дариткова е представител на висшата политическа класа. Тя беше жив щит на премиера скоро. Хората не ги обиждаха. Искаха техните оставки. Корнелия Нинова мина пеша. Хората помнят, че тя не зададе нито един въпрос на Иван Гешев в парламента, обясни той.

Това са политически лица и трябва да са готови да говорят с всички. Гражданите имат право да поискат сметка от това политическо лице. Гражданите искаха да говорят с него и тя трябваше да даде отговор на въпросите,които трябва да даде, посочи още той.

Аз не съм освирквал президента, слушах го, но не ръкоплясках. Съгласен съм с президента за мутрите. Позицията му бе правилна, той подкрепи справедливите искания за оставка на правителството, заяви Мирчев.

Източник: FrogNews

Сподели: