Начало FrogNews Арман Бабикян: Борисов смени квотата на ДПС с квота на ДПС
0

Арман Бабикян: Борисов смени квотата на ДПС с квота на ДПС

0

Арман Бабикян е категоричен, че квотата на ДПС е сменена с представители на същата квота. ”Пеевски и Борисов не са коалиция, това е съдружие и промяна при тях не може да има”, е позицията на Отровното трио. Бабикян попита и каква промяна е преместването на Кирил Ананиев от Здравното във Финансовото министерство.

Промените в правителството са подигравка, коментира пред Радио „Пловдив“ Арман Бабикян от т. нар. „Отровно трио“, което е организатор на протестите. Според него никой от протестиращите не е толкова наивен, че да приеме тези „бушонни промени“ като промяна в политиката.

„Борисов продължава да е премиер, а тези семки и бонбонки са за маймуните, а не за гражданите. Никой не вярва в друго, освен, че днешната власт се крепи на Борисов и Пеевски“, каза Бабикян.

Според Арман Бабикян не бива да се вярва и на заявката на Борисов, че ще се оттегли след края на мандата и ще се съсредоточи само върху партията. Той припомни казаното от Борисов по времето на премиера Пламен Орешарски, че на негово място при такива протести би си подал оставката.

Протестите ще продължат с още по- голяма сила, защото хората видяха, че се подиграват с тях, заяви Бабикян и добави, че управляващите не проявяват никаква чуваемост към протестиращите.

„Колкото повече излязат, толкова по- бързо ще приключи този фарс. Протестът не е зациклил, зациклила само властта“, обобщи ПР-специалистът.

Източник

Сподели: