Начало FrogNews Каракачанов обеща да каже кой е наредил патрулка да пази скандалното заведение “Осемте джуджета”
0

Каракачанов обеща да каже кой е наредил патрулка да пази скандалното заведение “Осемте джуджета”

0

Силовият вицепремиер и военен министър Красимир Каракачанов обеща да провери кой и защо е пращал патрулка да стои непрекъснато пред скандалното заведение “Осемте джуджета”.

Това стана по молба на Цветанка Ризова от БТВ, която сподели, че с очите си е виждала патрулките и се е чудила какво пазят там. 

Каракачанов похвали всички нови министри. Били професионалисти. И бившите според него също били такива. Като професионалист никой не може да оспори професионализма на Младен Маринов. Много от нещата, които настоявахме, някои се случиха. Другото е въпрос на политическа воля. 

В политиката има и подобни ситуации. Може би съм един от хората, които смятат, че тези протести са полезни. Играят роля на катализатори. Катализираха някои неща да се случват по-бързо, допълни той и веднага последва атака с познати опорни точки. Една от тях бе, че стари лица се опитват да яхнат протеста и да се обявят за алтернатива. После странно защо заговори и за гражданските войни, които се разпалвали с противопоставянето на хората. 

“Във вторник ще се представят икономическите мерки за преодоляване на кризата. Имахме съмнения, че пандемията може да се повтори. И ако финансовия ресурс бе изгърмян, нямаше да имаме пари. Икономиката ни е такава, каквато е. Сега ще бъдат подкрепени хора с най-ниски доходи. Да се разшири обсега на ваучерите – не само полицаи и лекари, но и други хора. Това е една от идеите. Ние настояваме минимална пенсия от 300 лева. Обмисля се, това да се случи много по-бързо.  Това трябваше да стане този юли. 

Източник

Сподели: