Начало FrogNews Барабанистът-депутат Калин Вельов – войник на ГЕРБ за един ден
0

Барабанистът-депутат Калин Вельов – войник на ГЕРБ за един ден

0

Музикантът Калин Вельов може да се окаже депутатът с най-кратък мандат в това Народно събрание. Вельов се закле като народен представител от ГЕРБ в петък, след като Джема Грозданова напусна парламента. Ако обаче финансовият министър Владислав Горанов се върне на депутатската банка, то именно Вельов ще трябва да му отстъпи мястото си в парламентарната група на ГЕРБ.

„Първият ден беше добре, премина спокойно. Времето е пред нас. Новината дойде изненадващо, защото аз имах очаквания да стана част от ГЕРБ преди близо 4 години и бях позабравил. Сега ми е смешно, много хора са забравили, че съм бил кандидат-депутат и сега им дойде като гръм от ясно небе. Не съм размишлявал много за това, защото от много години подкрепям ГЕРБ, но също съм ги и критикувал за някои нередности. Но съм им съподвижник и сега в този труден момент не бих се завъртял котешки“, сподели той малко след като се закле.

„Смятам, че е справедливо и е много необходимо да обърнем внимание на културата през тази мярка“, каза той в парламента днес. И може би това е първото и последното му изказване като депутат.

А във фейсбук му подмятат: Калине, дано не си продал барабаните си!

Източник

Сподели: