Начало FrogNews Н. Марков: Много мислихме, в крайна сметка заменихме Борисов с Борисов
0

Н. Марков: Много мислихме, в крайна сметка заменихме Борисов с Борисов

0

Много мислихме и пак премисляхме, но в крайна сметка решихме да заменим Борисов с Борисов. Това е еманацията на политическата мисъл, представителство на Европейската народна партия. Вече започвам да си мисля, че е станала ”народняшка”, но това е друга тема.

И така. С отстраняването на министрите, скрито спуснати от ДПС във властта, ББ на практика призна, че е бил в скрита коалиция и управление с ДПС. Това от своя страна води до още по-тежки изводи относно начина на провеждане на външната и вътрешна политики на България. Заложници сме на престъпен октопод, който безмилостно погубва не само милиони човешка съдби, но и цялата държава. Впрочем, това унищожение заедно със унижението е външен за страната ни план, но за него някой друг път и когато му дойде времето. Сега е опасно.

Да заменим Борисов с Борисов е гениална хрумка на деградирали политически отпадъци, чието място е на бунището на историята.

В едно с приближените им олигарси и други престъпници, завладели изцяло държавната и политическа власт.

По напълно престъпен начин и с невиждана арогантност.

Пред очите на все по-онемяващата пред престъпниците стара мома Европа.

Има решение, но от него със сигурност боли. И ще боли още повече, когато прожекторите осветят целия европейски политически гений, който съучаства на нашите полтически престъпници с имунитет. Решение, което ще бъде прецедент на европейския континент и ще разкрие тайните на престъпните политически и други тайни общества. Същински обществени тумори.

Нямаш друг ход, Борисов, но и ние нямаме! Не се сърди.

Николай Марков

Източник

Сподели: