Начало FrogNews Петър Бояджиев: Ако удариш на точното место с два три удара и се получава
0

Петър Бояджиев: Ако удариш на точното место с два три удара и се получава

0

Радвам се, че макар и късно, ДБ напипаха точното место за да се взриви системата. Това е като при каменарите. Ако биеш на неправилното место, може да си биеш със дни ама не се цепи. Но ако удариш на точното место с два три удара и се получава.

 Какво имам предвид – ами Доган. Ще кажете ама Доган ли е всичко в тази порочана система, ами не е той, но е винтчето на важното место, което ако се отвие и системата губи скорост. До сега имаше двама премиери, който усещаха, че Доган е вреден, Жан и Иван, и се лишаваха от сътрудничество с него, но не реагираха адекватно. Какво имам предвид. Реакцята им беше, абе щом турците гласуват за Доган, майната им, грешни са и ще ги накажем и по този начин помагаха на Доган да ги държи в плен.

Сега подхода е различен. Не се обвиняват турците, защото те и без помощ от вън разбраха кой и какъв е Доган, а се вадят доказателства, които са приети и от турци и от българи. Пиша по темата, защото я познавам, не по картинка, а задълбочено и в детайли, защото съм бил дълго време на терен в тази война и ми е било тъжно, че уж умни хора, но не разбираха същноста на проблемът.

Аз познавам добре и психо-профилът на Доган, който се е оформил още от детството и младоста му, а това е важно за да се даде точна оценка. Ще пиша по нататък някои неща синтезирано, които съм изложил подробно в книгата ми Истината за Лъжата.

Петър Бояджиев, Фейсбук

Източник

Сподели: