Начало FrogNews Проф. Евгений Дайнов: Ако Оруел беше жив, щеше да каже: „свинщината е държавничество“
0

Проф. Евгений Дайнов: Ако Оруел беше жив, щеше да каже: „свинщината е държавничество“

0

Проф. Евгений Дайнов посочи, че всякакви „възможни агенти допринасят за Кремъл и всичко живо е задействано в тази посока, за да ни откъсне от Европа и да ни насочи към Москва.“ Дайнов заяви, че истерията обзела руските пропагандисти: „Това разкрива, че светът се е променил и тази промяна не е в тяхна полза. Русия губи войната и това ги вбесява. Руските агенти в България „изтерясват“ от слабост.“ Евгений Дайнов каза, че Радев е повторил руските опорки.

Дайнов каза, че европейците смятат, че „всички сме равни и че човешкият живот е ценност. Европейската кауза е ключова. Путин се опитва да покаже, че има влияние на Балканите и може да отцепи каквато си иска територия. Политологът посочи, че Радев притежава службите, армията и полицията, но президентът се подчинява на решенията на Москва. Дайнов каза, че коментарът на президента, че „статията на „Ди Велт“ за помощта на България към Украйна е платена, ще „изяде“ главата на Радев. Феодалният модел на Борисов свърши.“ Дайнов каза, че още „свинщини“ предстоят, които отразяват отчаяният опити на статуквото да си върне контрола над обществото и кремълската хватка. Дайнов очаква прилив на нова политическа енергия около новите фигури: Кирил Петков, Асен Василев, Лена Бориславова и др.

Куриозно е, че приближени до Путин вчера са обявили, че е време да бъде използвано ядреното оръжие, за да се унищожат: Германия, Полша, Франция и България. Необходимо е тези, които подкрепят проруската пропаганда в България, да дадат своите обяснения за тези твърдения на Кремъл.

Източник: FrogNews

Сподели: