Начало FrogNews Иван Христанов от ПП: Партиите на статуквото не се вълнуват от интересите на България
0

Иван Христанов от ПП: Партиите на статуквото не се вълнуват от интересите на България

0

Иван Христанов от ПП посочи, че ако те направят правителство на малцинството заедно с ДБ, това ще е „самоубийствено пътуване“, защото ще „обере негативите на всички кризи и зимата.“

Христанов от ПП каза, че ДПС са алфата в зала на НС, а партиите БСП и ГЕРБ-СДС се съобразяват с тяхното настроение. Депутатъ каза, че вижда ясно остатъците от  поведението на ДПС осезаемо в Министерство на земеделието.

Христанов посочи по TV1, че БСП, ДПС и ГЕРБ-СДС са ретроградни партии. Според него новите партии са конструктивни, защото: „Ние се опитваме да разберем от какво има нужда цялото българско общество“ и даработят в тази посока.

Христанов е категоричен, че Гешев трябва да си отиде. Необходимо е КПКОНПИ да се управлява от компетентен човек. Според Христанов Георги Семерджиев, който уби две жени на 5-ти юли, е галеник на властта през и е пазен системно през годините.

Депутатът каза, че Европа индиректно е казала на ГЕРБ-СДС, че те компрометират доверието и не е редно да бъдат повече в управлението. Христанов подчерта, че Борисов компрометира интересите на България.

Христанов подчерта, че партиите на статуквото ГЕРБ-СДС, БСП, ДПС са готови да стигнат до там, че да „торпелират демокрацията, само и само да останат на трапезата и във властта.“

Източник: FrogNews

Сподели: