Начало FrogNews Кирил Добрев обясни защо викат Нинова на разпит
0

Кирил Добрев обясни защо викат Нинова на разпит

0

Нинова е получила призовка да се яви на разпит по прокурорска проверка след жалба от страна на Добрев.

„Това е стандартна процедура за хора, които не изпълняват окончателни съдебни решения. След като бях изключен, заради фалшификации в списъци и заради това, че нямах право да се защитя, съдът ме върна като член на Националния съвет. Нямах сигнал да присъствам, второ – не присъствах в списъка. Г-н Свиленски обяви, че причината е техническа. Тогава се включи г-жа Алексова и обясни, че законите в страната не важат в БСП. Г-жа Нинова помоли да не участвам в гласуването. Единственото нещо, което му остава на човек с нарушени права, е да подаде жалба в полиция и прокуратура“, обясни той пред Bulgaria ON AIR.

„Аз съм член на БСП и на Националния съвет. Някой ми пречи да изпълнявам своите функции като такъв. Няма никаква драма. Г-жа Нинова, ако не се притеснява, може да предостави на полиция и прокуратура всички документи и стенограмата. Имах няколко изказвания да питам като какъв съм в залата, никой не успя да ми обясни. Не ми беше дадена възможност да участвам в гласуванията“, каза още Кирил Добрев.

„Тук са хора, които са само от няколко месеца. Ще им отнеме много време, докато разберат тайните на „Позитано“, изтъкна социалистът.

Източник: FrogNews

Сподели: