Начало FrogNews ГЕРБ обра вота на затворниците
0

ГЕРБ обра вота на затворниците

0

12 затвора има в страната – Бургас, Враца, Варна, Ловеч, София, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Пловдив, Сливен, Белене и Бобов дол.

28 души са подкрепили ГЕРБ-СДС в затвора в Бургас, показват протоколите. 15 са гласували за “Продължаваме промяната”, 9 за гласували за ДПС. “Възраждане” са подкрепили четирима. БСП са получили вота на 11 души. За “Демократична България” е гласувал един човек. “Български възход” – шестима. “Има такъв народ”, които останаха извън Народното събрание, са получили подкрепата на 12 затворници в Бургас.

12 души са гласували за ГЕРБ-СДС в затвора във Враца. Толкова затворници са подкрепили и „Продължаваме промяната“. ДПС са подкрепили четирима. „Възраждане“ – четирима. БСП – трима. „Демократична България“ – един. „Български възход“ – трима. За „Има такъв народ“ е гласувал един човек.

22-ма души са гласували за ГЕРБ-СДС в затвора във Варна. За „Продължаваме промяната“ – 11. ДПС са подкрепили двама. „Възраждане“ – 10 затворници. БСП – шестима. „Демократична България“ – петима. „Български възход“ – един. За „Има такъв народ“ са гласували четирима.

В затвора в Ловеч масово са подкрепили “Има такъв народ”, която не успя да прекрачи бариерата от 4-процента. 10 от затворниците там са подкрепили ИТН. За ГЕРБ-СДС са гласували петима. За “Продължаваме промяната” – седем. ДПС са подкрепили двама. „Възраждане“ – осем затворници. БСП – петима. „Демократична България“ – нула. „Български възход“ – двама. 

32-ма души са подкрепили ГЕРБ-СДС в Централния софийски затвор, показват протоколите. 21 са гласували за “Продължаваме промяната”, 6 за гласували за ДПС. “Възраждане” са подкрепили 12. БСП са получили вота на 18 души. За “Демократична България” – трима. “Български възход” – един. “Има такъв народ”, които останаха извън Народното събрание, са получили подкрепата на 14 затворници.

18 души са подкрепили ГЕРБ-СДС в затвора в Стара Загора, показват протоколите. Един е подкрепил “Продължаваме промяната”, двама за гласували за ДПС. “Възраждане” са подкрепили 10. БСП са получили вота на четирима души. За “Демократична България” – един. “Български възход” – двама. “Има такъв народ”, които останаха извън Народното събрание, са получили подкрепата на петима затворници.

11 души са подкрепили ГЕРБ-СДС в затвора в Пазарджик, показват протоколите. Четирима затворници са подкрепили “Продължаваме промяната”, един е гласувал за ДПС. “Възраждане” са подкрепили 8. БСП са получили вота на трима души. За “Демократична България” – един. “Български възход” – трима. “Има такъв народ”, които останаха извън Народното събрание, са получили подкрепата на деветима затворници.

Различна е ситуацията в затвора в Плевен. ГЕРБ-СДС губят вота на затворниците там с пет гласа на девет в полза на “Възраждане”. За “Продължаваме Промяната” са гласували осем души. За ДПС – шестима. За БСП – един. За “Български възход” – нула. За “Демократична България” – нула. 

12 души са подкрепили ГЕРБ-СДС в затвора в Пловдив, показват протоколите. 11 затворници са подкрепили “Продължаваме промяната”, 9 са гласували за ДПС. “Възраждане” са подкрепили 6. БСП са получили вота на петима души. За “Демократична България” – един. “Български възход” – петима. “Има такъв народ”, които останаха извън Народното събрание, са получили подкрепата на двама затворници.

20 души са подкрепили ГЕРБ-СДС в затвора в Сливен, показват протоколите. 16 затворници са подкрепили “Продължаваме промяната”, двама са гласували за ДПС. “Възраждане” са подкрепили двама. БСП са получили вота на трима души. За “Демократична България” – двама. “Български възход” – шестима. “Има такъв народ”, които останаха извън Народното събрание, са получили подкрепата на трима затворници.

Възраждане” печелят вота на затворниците в Белене. За тях са гласували четирима души. За ГЕРБ-СДС са гласували трима. За “Продължаваме Промяната” – двама. Останалите партии, успели да влязат в следващия парламент, не са били подкрепени от никого. 

9 души са подкрепили ГЕРБ-СДС в затвора в Бобов дол, показват протоколите. Четирима затворници са подкрепили “Продължаваме промяната”, един е гласувал за ДПС. “Възраждане” са подкрепили двама. БСП са получили вота на двама души. За “Демократична България” – нула. “Български възход” – двама. “Има такъв народ”, които останаха извън Народното събрание, са получили подкрепата на един затворник.

ФрогНюз

Източник: FrogNews

Сподели: