Начало FrogNews Символ верую: Може да сме мисирки, но дишаме един въздух с Бойко
0

Символ верую: Може да сме мисирки, но дишаме един въздух с Бойко

0

Борисов и медийните мисирки се придържат към Хитлеровия съвет: Колкото по-абсурдна е една лъжа, толкова по-лесно тълпата я приема за истина.

Предизборната трупа ни огря днес с поредната порция Бойкови бисери: Асен Василев и Кирил Петков с посредниците си от април досега изсмукаха от държавата стотици милиони, при действащ договор с ”Газпром” на 260 лв. в момента.

Стотици милиони, тракат мисирките по клавиатурите или диктуват по джиесемите зашеметяващите разкрития. И никой не понечва да попита Борисов откъде е тази информация, вярна ли е, има ли доказателства за нея? Що да питат – нали вождът го казва. Което прави от думата „мисирки“ комплимент.

А е толкова просто.

Борисов като има достоверна информация, защо я разнася из страната, а не я занесе на Иван Гешев, та да ги подхване прокуратурата тези негодници и да ги попилее? Гешев и без това им има зъб, дето му закриха спец бухалките. Че и оставката му искат…

Освен това, щом Борисов има такива сериозни източници, защо не ги използват с Гешев да разберат, откъде са се взели пачките и златните кюлчета в чекмеджето в онази спалня?

Да ни светне също, за какво точно отидоха 3 милиарда за Турски/Руски поток, от който България не получава една молекула и се очаква да си върне инвестицията след десетилетия… Евентуално.

Да му кажат също, къде е пътната карта, договорена с Газпром, че да спрат да се държат неговите остриета като онова дрогирано мече в Турция…

Да каже Борисов и за потъвалите по 12 милиарда евро от корупция годишно. Защото статистиката на ЕС ги посочва, но от него и ГЕРБ – нито дума.

Излиза, че Борисов се информира избирателно: всичко за Асен и Кирил, нищо за него и тайфата от ГЕРБ. Дори големите телевизии мълчат и само препредават дневната дажба словесен планктон на Борисов.

Което ни връща отново към оскъдното откъм интелект реалити на мисирките и вожда. 

Задушаващо, а?

Витали Роник

Източник: FrogNews

Сподели: