Начало FrogNews В казармата на Гълъб: Покрай руския газ зелените чорапи стават задължителни
0

В казармата на Гълъб: Покрай руския газ зелените чорапи стават задължителни

0

Има доказателства, че Гълъб е чел и се е явявал на изпит по история на БКП, който взел с отличие. Но няма данни и свидетели, че знае нещо за Великата харта на свободите. Това прави разликите важни. Магна харта, подписана от английския крал Джон Безземни през 1015 година, описва правата на всички граждани – от краля, аристокрацията и бароните, църквата и всеки един обикновен човек. И тези права се базират на равенство. Преди 1007 години там са разбрали това. През 2022 година ЗаКаПеЧеТо на 4-я служебен кабинет на Радев иронизира протестиращите пред „Дондуков“ 2 и Кирил Петков: „Държавата не се ръководи с хаштагове, а с членове и алинеи“. Евреин – еленовъд. Политофицер – премиер. За граждански права и обществено мнение – нула понятие. Во пък Гълъб знае думата хаштаг!

Като виждам колко военни Радев назначи за министри и премиери – такава му е банката с кадри от живота в армията, – си представям как се чувстват хората в казармата. Ами ако Радев бе лесовъд? Или овчар?

Шегувам се: такива у нас не стават политици и висши управленци. Военните са на мода. „Слушам“ и кръгом – заповеди не се обсъждат.

По телевизията показаха как в Северна Корея Ким Чен Ун съобщи, че е преборил коронавируса и стотици генерали и офицери се втурнаха да му целуват ръцете.

Сценката със спасителния руски газ у нас, ще е нещо от този жанр. Бедна ви е фантазията. Третото освобождение…

Дано в МВР не се вържат на тези глупотевини и да изпратят въоръжени срещу протестиращите. Голям смях ще падне… в Кремъл.

Какъв грах извършихме, че Съдбата така жестоко ни наказва!

Емил Азар

Източник: FrogNews

Сподели: