Начало FrogNews Ивайло Вълчев, ИТН: Имало е сценарии ИТН да бъде номинален партньор, с който да се прикрият срамотиите
0

Ивайло Вълчев, ИТН: Имало е сценарии ИТН да бъде номинален партньор, с който да се прикрият срамотиите

0

Ето, че  в изказването на Асен Василев виждаме желание да се извият ръце с присъствието на ИТН. Не съм съгласен да го коментирам, защото тази тема ни вкарва в излишни обяснения. Така се загуби енергия в този парламент. Вместо тези хора да си спомнят, че са там с обща цел да разградят каквото има за доразграждане. Но ето, че енергията отиде в ето такива неща.

 На предпоследните избори ИТН бе партията, която спечели изборите и всичко последвало трябва да се гледа в светлината на изчегъртването. 

Виждаме, че имаше начин да се вземат други решения в енергетиката, които са били предложени от министъра. 

Анализаторите видяха доста неща, които останаха само в техния поглед. Не мога да кажа за топла връзка между ИТН и Румен Радев. Има за какво ИТН да бъде критикуван. Но ИТН няма отговорност за това, които се е случило вътре / бел.ред. коалицията/. 

Очакваме следното – ИТН за трети път показва, че не е в политиката, за да се докопа до нещо и да не мръдне от там. За нас е важно да се прави това, което се говори. Ние не се научихме да сме политици като хората от системата. За едни, ако е нормално да се говори с едни думи, а след това да се правят обидни квалификации – това не. Оценката на парламента, е парламент на загубената енергия.

Източник: FrogNews

Сподели: