Начало FrogNews И. Атанасов след разговорите с ПП: Имаме много допирни точки, до петък всеки от нас ще реши
0

И. Атанасов след разговорите с ПП: Имаме много допирни точки, до петък всеки от нас ще реши

0

Това заяви след разговорите за съставяне на нов кабинет с ПП независимият депутат Иво Атанасов, който напусна ИТН. На срещата присъстваха и Николай Радулов, Деян Петков, Светлин Стоянов и Георги Георгиев.

„Всеки от нас ще се изясни дали ще има подкрепа, дали няма да има. Национално-отговорното поведение е да има правителство, но такова с ясна програма и ясни действия, които трябва да бъдат извършени в интерес на България“, добави той.

„Имахме много ползотворни разговори с колегите. Уговорихме се от утре те също да се включат в работната група, с която ще работим за програмата за правителството и за законодателната програма“, заяви Асен Василев.

„Това, което ни обединява е антикорупцията в този кратък период, промените в КПКОНПИ, регулаторните органи, съдебната реформа, службите за сигурност. В тази насока ще развием програмата, по която да работим“, каза още Атанасов.

Асен Василев заяви, че разговорите продължават.

„Всеки един депутат, който смята, че самостоятелно може да взима решения, е добре дошъл на разговори, имаме чуваемост, искаме да изработим възможно най-добрата програма“, добави той.

Изгонените руски дипломати

„Помолихме нотата да бъде върната, нищо не се случи, тя се изпълнява. Не мисля, че ще има някакви промени, каквото и да се случи. Надявам се, че всички сега ще се фокусираме да имаме истинско работещо правителство и то да покаже продължение на това, което започнахме“, заяви премиерът в оставка Кирил Петков.

Източник: FrogNews

Сподели: