Начало FrogNews Бабикян: Ако всяко изречение започва с Аз, ще правим избори след избори
0

Бабикян: Ако всяко изречение започва с Аз, ще правим избори след избори

0

И допълни, че единственият шанс да има кабинет е „да се разберат с ИТН“.

„Скандалът между ПП и ИТН стана толкова отвратителен, че започнаха да си цепят и успехите, и неуспехите. Имат добри примери за обща работа и изведнъж всичко да започне да се очерня, не е почтено към истината… Нямаше валидна комуникация между тези хора в коалицията. Налага се да научат как се общува в коалиция. Историческият момент е такъв, че трябва да са по-самопожертвователни. Ако не умеят да разговарят и започват всяко изречение с „Аз“, ще правим избори след избори“.

Според него харизмата на Кирил Петков е важна за ПП, а способностите на Асен Василев – за управлението на страната.

Бабикян допълни, че разделението у нас отдавна го има и че не успяваме да съберем нацията си, когато до границата ни има война:

„Нормалната реакция на една нация е да се сплоти, а ние се донацепваме. Независимо дали си ляв, десен, либерал, хората се сплотяват в такива моменти. Покрай Златни пясъци минават мини. Всички фази на войната – извън горещата, се водят срещу България от Русия, а ние не се сплотяваме, това е най-ужасното. Въпреки враждебните актове срещу България ние се правим на глухи. Големият риск е, ако не успеем да събираме, тези, които искаме да променим България“. 

И е категоричен, че Азът не трябва да е по-силен от идеята за обединение.

„Синергията за общо обединение за промяна няма надмогване. Ако може азовете да са крачка назад, за да можем да свършим работа. Егоизмът е ужасяващ. Не можем да променим така страната“.

Източник: FrogNews

Сподели: