Начало FrogNews Деница Сачева: Не сме искали да правим протест срещу протест, за да не продължаваме разделението
0

Деница Сачева: Не сме искали да правим протест срещу протест, за да не продължаваме разделението

0

„Когато народът ни подреди, тогава да преминем към конкретни решения и коалиции, които трябва да бъдат на ясна, принципна и ценностна основа. Омразата не е добро гориво за правене на политика и това се видя много ясно”, категорична е Сачева.

Сачева направи коментар за протестите в подкрепа на правителството. „Ние можем да направим много повече хора да дойдат на площада, но не го направихме. Хората, които могат да дойдат на площада в подкрепа на ГЕРБ, са много повече от тези, които видяхме в подкрепа на правителството. Не сме искали да правим протест срещу протест, за да не продължаваме разделението”, каза депутатът. 

Тя засегна и думи на премиера Кирил Петков, че ако Бойко Борисов отиде на някой топъл остров, е склонен да преговаря с депутати от партията. „Оставям настрана тези незрели политически изказвания. Това не е единственото незряло политическо изказване от страна на Петков. Говорим, обаче, за управление на страната. Нека народът да ни подреди, да има избори”, заяви Сачева и призова от ПП да уважават избирателите на ГЕРБ.

Източник: FrogNews

Сподели: