Начало FrogNews Часове след “жестокия побой” Георги Флоров даде брифинг пред медиите
0

Часове след “жестокия побой” Георги Флоров даде брифинг пред медиите

0

Нападнатият снощи контрапротестър Георги Флоров застана пред медиите, за да разкаже за снощната случка, часове след като сам съобщи за побоя над себе си. По време на брифинга обаче влезе в пререкание с журналист от bTV.

Флоров отговори на въпроси спекулации ли са нараняванията му, тъй като съществуват съмнения за автентичността на направените снимки. Мъжът, който преди дни събори палатковия лагер пред ректората на Софийския университет, притежава фирма за статисти, а в социалните мрежи се завъртя стар клип с бутафорна полицейска униформа. Това даде поводи за съмнения, че вероятно Флоров е използвал боя.

Побоят е продължил около 3-4 минути. Полицията е пирстигнала на място за минути. Флоров показа и охлузванията по коленете си. Според неговите показания има опасения и за пукнати ребра.

“Казаха ми нещо от типа, че съм бутал палатки, кой съм аз, че да решавам къде и дали ще има протести. Ако ги видя, ще ги позная”, заяви Флоров.

Той заяви, че ежедневно получава хиляди заплахи за живота си.

“Преценете вие дали това е изсценировка. Опитайте се да го изтъркате. Имате ли кърпичка? Специално за “Божков ТВ”, да им покажем…”, заяви Флоров.

Отвърнаха обаче на репликата му: Моля, без обиди!

“Имам пълно право! Изказвам мнение!”, отвърна Флоров.

“Казва се bTV”, поправиха го по време на брифинга.

“Аз така знам, че се казва и така ще си казвам. За мен вие не сте обективна медия!”, отвърна Флоров.

Източник: FrogNews