Начало FrogNews Цивилни полицаи задържаха лидера на партия ”Възраждане” Костадин Костадинов
0

Цивилни полицаи задържаха лидера на партия ”Възраждане” Костадин Костадинов

0

Цивилни полицаи току – що задържаха д-р Костадин Костадинов по време на неговото видео обръщение към гражданите. Това е поредният полицейски произвол срещу лидера на Възраждане – д-р Костадин Костадинов, който през изминалите шест месеца беше многократно репресиран от почти всички видове институции в страната, пишат от партията до Фрог.

Случващото се с д-р Костадинов е безпрецедентна политическа репресия, но въпреки това той винаги е сътрудничил на органите на реда. Води се мащабна акция на властта, която цели заличаването на най – голямата опозиция в България – Възраждане и опит да се компрометира и унищожи нейният лидер, коментират от “Възраждане

Д-р Костадинов е задържан пред Министерски съвет и отведен с цивилен лек автомобил марка „Форд” . Полицаите твърдят, че имат намерение да го отведат във Варна. Къде е той в момента? – не е ясно, се посочва в информацията.

Властта арестува мирно протестиращи граждани. Това е форма на полицейски произвол. Такъв е случаят и с д-р Костадинов, който освен всичко е и жертва на натиск от страна на институциите, пишат още от партията.

Източник: FrogNews