Начало FrogNews Цветан Цветанов събра бивши кметове и общественици в Благоевград
0

Цветан Цветанов събра бивши кметове и общественици в Благоевград

0

Цветан Цветанов на срещата Източник: Снимка: ”Струма”

В препълнената зала на историческия музей, бивши кметове, цялата администрация на Камбитов, бизнесмени, граждани посрещнаха лидера на ”Републиканци за България”, съобщи ”Струма”.

Новият партиен проект на Цветан Цветанов “Републиканци за България” стартира ударно в Благоевград. В препълнената зала на историческия музей в Благоевград се видяха все познати лица, граждани, бизнесмени от областния център.

Присъстваха и групи от Сандански, Банско, водени от бившите кметове Георги Икономов и Кирил Котев.

Присъстваха и част от загубилите изборите кметове в региона. Цветанов бе посрещнат от бившия кмет Атанас Камбитов, който бе и своеобразен домакин на срещата, на която се очаква Цветанов да запознае присъстващите с целите и амбициите на партията, която оглави. Цялата администрация на Камбитов, учители ,ръководители на институции, известни бизнесмени бяха част от присъстващите в пълната зала, която се оказа тясна да побере желаещите да присъстват на срещата.

Вчера кметската управа отказали да предоставят зала 22 септември за сбирката, затова срещата се провежда в залата на историческия музей. Добър старт на новия проект, интересът видно е голям, а заявката е сериозна. Какво ще каже Цветанов ,очаквайте подробности.

Източник: FrogNews