Начало FrogNews Учен: Господин премиер, какво ще стане с теб, ако живееш без пазачи…
0

Учен: Господин премиер, какво ще стане с теб, ако живееш без пазачи…

0

Чудесен текст от любима песен на групата. Чуйте я. ”…Господин премиер, представи си само за момент, какво ще стане с теб, ако живееш без пазачи … ”

Аз съм гражданин, който познава законите. Искам да живея в демократична държава, която не е на дъното на всички европейски класации като стандарти без шансове да се отлепи оттам. Искам да живея в държава, в която ученици и студенти няма да си мечтаят да напуснат страната в която и да е посока. Искам да живея в държава, в която образованието и науката ще е най-важен приоритет, защото всичко останало в обществото зависи от тях. Господ ми е свидетел, че през целия си живот правя всичко по силите си за тази държава без значение кой я управлява. Правя го, защото така е редно.

Не може да бъде незаконен протест, който е срещу власт, която не спазва законите. Хвала вам, хора, дошли на площада тази вечер, както и всичките преди това. Горд съм с всички тези чудесни хора, които виждах около себе си. Готов съм да строша физиономията на всеки, който каже, че там сме се събрали лумпени, клошари, мързеливци, катунари, тарикати и прочее неща, чути по продажните медии и от нагли хорица, доредили се до благини, които не заслужават. Можете и да не сте съгласни с хората на протестите, но не си позволявайте да наречете мен и хората като мен по този начин. Срам ме от всеки близък или далечен познат, който е убеден, че при всяко управление ще бъде пак близо до благините.

Не искам да се срамувам от решенията и законите, които взима българският парламент. Не искам да се срамувам от ремонтите, които се правят по пътищата и градовете ни. Искам честни и кадърни хора да работят във всички държавни и обществени структури.

Ученият Андрей Чорбанов, Фейсбук

Чудесен текст от любима песен на групата. Чуйте я. “…Господин премиер, представи си само за момент, какво ще стане…

Публикувахте от Андрей Чорбанов в Сряда, 2 септември 2020 г.

Източник: FrogNews