Начало FrogNews Униформени, вие сте въоръжени – ние не сме! Корумпираната власт ви хвърля срещу народа!
0

Униформени, вие сте въоръжени – ние не сме! Корумпираната власт ви хвърля срещу народа!

0

Властта отказва да види това…

Въоръжените до зъби десетки хиляди полицаи и жандармеристи се оплакват, че гражданите ги нападат. Един полицейски шеф се прави на развълнуван и просълзен… Театър ли е това? За властта или за народа му е мъчно? Те били добронамерени, – вика. Пасивни били. Невинни били.

Стига сте опитвали да манипулирате. Докато давате тази извънредна пресконференция, камерите дават как униформени пръскат протестиращи и ги изблъскват със сила. Всичко се вижда!

Били с каски и щитове, за да се защитят. Те не провокирали, само гледали. Накрая все пак признаха, че има задържани лица. Всичко се вижда и един ден тези, които разпореждат това поведение на полицията, ще отговарят.

Това което правите, хора от МВР, е гавра. Стига сте изпълнявали заповедите на корумпирани политици и началници. Вие сте част от този народ. Затова трябва да се просълзявате, не за да играете ролята на жертви. Не сте жертви – силови структури сте. Юмрука на властта сте! На корумпираната власт! На компрометираната власт. Срещу невъоръжени граждани са ви изправили, които защитават и вашите права и интереси. Толкова ли не можете да проумеете?! Какви хора сте вие, бе? Дори заплатите ви са плод на труда на тези, срещу които са ви изправили. 

Не тръгвайте срещу народа си!  

Вие сте въоръжени – ние не сме!

Фрог нюз

Източник: FrogNews