Начало FrogNews Тодор Батков: Ситуацията във ФК „Левски“ е много тежка, не мога да преценя какво стои зад скандалите
0

Тодор Батков: Ситуацията във ФК „Левски“ е много тежка, не мога да преценя какво стои зад скандалите

0

Не е приятна ситуацията в Левски. Големият проблем стои-безпаричието. Това може да доведе до много лоши неща. Скандалите стават публично достояние. Те трябва да излъчват единна позиция, а не да си изясняват отношенията и то медиите. Това каза бившият собственик на ФК ”Левски” Тодор Батков.

Не мога да преценя какво стои зад тези скандали, вероятно несходство в характерите. Ситуацията в “Левски” е много тежка. Платената любов към публиката сега не е удачна.  Не приемам някои да говорят така, както сега си позволяват. Чистото на образа на клуба е много повече. Трябва да се даде назад. Да спрат да се изявяват пред медиите за глупости. А не да си разменят епитети като „господин лъжа“. Сега няма пари, предполагам, че за това е конфликта. В годините колко безумни пари сме платили за глоби-абсолютно излишни.

Навремето всичко беше официално. Първо се даваше за дейност на някаква структура, не помня каква. След това им помогнахме да си формират охранителна фирма, тя бе лицензирана. Плащаше се за всеки мач, фактури и т. н. Говоря за неща, които бяха договорени. Как са усвоявани парите, е проблем на структурите.

Клубът продължава да е финансово нестабилен, допълни той. След това Батков атакува политиката на Васил Божков към управлението на клуба. Тити Папазов не е бил в моето полезрение. Много клубове легнаха на „Локомотив“ по някакви причини.

Източник: FrogNews