Начало FrogNews Татяна Кристи: Констрастът на Кирилов с човешкия разум е шокиращ
0

Татяна Кристи: Констрастът на Кирилов с човешкия разум е шокиращ

0

Гледам поредните интервюта с Данаил Кирилов и не мога да спра да се чудя как е възможното този човек не само да работи в нещо, свързано с правосъдието, ами и да е негов министър!

Толкова е обидно да се гледа този човечец с мудна, бавна и объркана мисъл, която възпроизвежда с изключителна трудност, бълвайки глупост след глупост. Ум, който е толкова обременен, сякаш този човек цял живот не е гледал нищо друго освен анимационни филмчета, сливайки се с образите в тях. Кирилов е крещяща карикатура, която представлява управлението на България. Цачева, в сравнение с него, изглежда като Цицерон по интелект, независимо, че и нейният си остава кокоши.

Просто контрастът на Кирилов с човешкия разум е шокиращ!

Срещала съм хора, които никога не са стъпвали в университет, да са стотици пъти по-интелигентни от този! И този е представителната извадка на държавния овластен служител в България.

Те знаят, че ако не са прилепени до партии и овластени негодници, ще умрат от глад. Те знаят, че за тях единственият изход в живота е да прилепени за държавния бюджет и да бъдат издържани от данъкоплатците! Затова те няма да се спрат пред нищо, за да си запазят държавната службичка. Затова са толкова арогантни и агресивни. И как не!

Има ли някой, който би наел Кирилов за адвокат или за каквото и да е в частния сектор?! Някой, който да наеме Дани „Тъпото“ – още с прякор от университета, който едвам, едвам е изкласил вишуто си и както се вижда, нищо не е научил от него!

Facebook, Татяна Кристи

Източник: FrogNews