Начало FrogNews Стъки пак атакува протеста
0

Стъки пак атакува протеста

0

ММА-боецът Станислав Недков-Стъки пак атакува протеста. Ето какво написа той във Фейсбук днес: ”Вчера бях избран за лидер на движението против незаконното блокиране на София, нападенията над мирни граждани, пилеенето на хранителни продукти, оскверняването на държавни символи и знаци!

Опазил ме Господ да ми мине през главата, че съм най-достойния, но осъзнавам отговорността и със сигурност ще направя всичко по силите си, за да оправдая големите очаквания към мен!

Призовавам Отровното трио да излъчи някой от тримата, който да се яви с мен на дебат пред всички заинтересовани медии, за да се каже ясно на всички мислещи български граждани, кой за какво се бори и какво иска да постигне с действията си!

Ще поискам преди да започне съществения дебат, двамата с представителя на Триото да бъдем закачени на детектор на лъжата и публично пред всички да отговорим на три въпроса:
1. Получавате ли пари или други облаги, за да участвате във вашите протести?
2.Плащате ли на протестиращи и на хората, които стоят в палатките, блокирали София?
3. Обслужвате ли интересите на политическа партия и олигарси?
Така ще стане ясно на всички кой за какво се бори и с какви подбуди го прави!
Вярвам, че в България има независими и обективни медии, които искат да покажат двете гледни точки, и които ще вземат веднага под внимание моята покана за организиране на тоя дебат!”.

ПОКАНА ЗА ДЕБАТ Вчера бях избран за лидер на движението против незаконното блокиране на София, нападенията над мирни…

Публикувахте от Stanislav Nedkov в Четвъртък, 27 август 2020 г.

Източник: FrogNews