Начало FrogNews След Радев: Пилоти, космонавти от цял свят и Том Круз подкрепят “метежниците” с вдигнат юмрук
0

След Радев: Пилоти, космонавти от цял свят и Том Круз подкрепят “метежниците” с вдигнат юмрук

0

След президента Румен Радев, пилоти и космонавти от цял свят подкрепят “метежниците” с вдигнат юмрук. Това показват снимки, до които Фрог нюз се добра.

Разбира се, както се досетихте, това е фалшива новина, но само наполовина. Работещите в авиацията отлично знаят, че стиснат юмрук има позитивна послание за успех. Именно затова летци и космонавти от цял свят го използват, обичайно след полет, за да покажат на колегите си, че всичко е минало гладко. Именно този прочит правят пред Фрог нюз бившите колеги на Радев на снимката с вдигнат юмрук. Фотоси от преди няколко години показват, че той често е използвал този знак, включително и пред президента Росен Плевнелиев, който след демонстративен полет на МиГ-29 лично го е поздравил. 

Властта, в лицето на премиера Бойко Борисов и председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, обаче угодно за самите тях видяха в този жест “призив за метеж”. 

Следвайки тяхната логика, излиза, че авиатори от Франция, Китай и Казахстан също подстрекават “метежниците” подобно на държавния глава.  В хитовия филм за пилоти “Топ Гън” актьорът Том Кру, под прикритието на лейтенант Пит Мичъл, още през 1986 г.,  отправя същия жест към колегата си, който излита.

Очакаме с нетърпение пиарският екип на Борисов  да разчете този символичен знак като опит от страна на известния актьор за посегателство срещу устоите на държавата и  стабилното управление на ГЕРБ. 

.

Граждански пилоти от Китай

 

.

Казахстан – Казвасе Айдън Аимбетов, полет  2015г.

.

.

Румен Радев по време на демонстративен полет пред президента Росен Плевнелиев

.

Румен Радев пред президентството

Източник: FrogNews