Начало FrogNews Слави обяви екипа за изборите. В него са доц. Андрей Чорбанов, Мика Зайкова и българи експерти от чужбина /видео/
0

Слави обяви екипа за изборите. В него са доц. Андрей Чорбанов, Мика Зайкова и българи експерти от чужбина /видео/

0

Противникът на НОЩ доц. Андрей Чорбанов, д-р Ивайло Христов, доц. Силви Кирилов, Мика Зайкова и други влизат в екипа на Слави Трифонов за изборите. Това обяви Слави Трифонов в личния си профил във фейсбук и по Телевизия 7/8. Лидерът на ”Има такъв народ обяви, че ще бъде водач на листа във Варна и Стара Загора.

Въпреки опитите този политически проект да бъде спрян, „Има такъв народ“ ще участва на предстоящите парламентарни избори. Формулата на успеха е една и съща: качества, добър екип, много труд и малко късмет. Това обяви  лидерът на партията и тв водещ Слави Трифонов.

Сегашният политически елит прави политиката мръсна дума и мръсно състояние. Но зад нашия политически екип застанаха отговорни хора, заяви той.

Зад нашия проект застанаха качествени и достойни професионалисти,каза още Трифонов при представянето.

Д-р Ивайло Христов разкри какви са приоритетите на партията “Има такъв народ” в здравеопазването.

.

Освен Мика Зайкова в икономическия екип влизат Иван Хиновски, Пламен Данаилов, Любомир Калимански. Последният представи и някои от икономическите приоритети на партията.

.

В екипа на партията “Има такъв народ” се открояват  много българи-експерти, които работят в чужбина. Там са още проф. Николай Радулов и световната шампионка по шах Антоанета Стефанова.

.

Цялата предизборна програма на партията “Има такъв народ” ще бъде публикувана на сайта на партията в събота (27-и февруари).

Каква е точната подредба на всички листи на партиите за вота на 4-ти април ще стане ясно до 2-ри март.

Според повечето социологически проучвания се очаква “Има такъв народ” да получи между 10-12% от гласовете на изборите на 4 април и да бъде трета или четвърта политическа сила.

Източник: FrogNews