Начало FrogNews Слави Василев: 45 НС свърши работата си – да свали Борисов
0

Слави Василев: 45 НС свърши работата си – да свали Борисов

0

По думите на политолога доц. Антоний Гълъбов пък провалът на 45-ото Народно събрание бил програмиран.

„Има такъв народ“ не сформира правителство, въпреки мнозинството си. Големият въпрос е как ще реагират българските граждани. Те трябва внимателно да наблюдават какво се случва и да гласуват“, обясни той. Според него се разчита на разочарованието на българските граждани – това било планирано.

„45-ото Народно събрание обслужи интереси, което е безспорно. Сега цялата отговорност е на президента – той не подлежи на контрол, а и ще назначи служебно правителство“, коментира доц. Гълъбов.

„Състоянието на държавата, такова каквото е, предполага, че Радев трябва да е внимателен относно служебното правителство. Темата служебно правителство и отговорността е преекспонирана“, смята политическият анализатор.

„Само 26% от българите решиха да гласуват с машина – това бяха основно млади и образовани българи“, коментира още Гълъбов. На свой ред Василев му отговори: „Може би хората не знаят колко изборни манипулации има“

„Машините има своите ползи, но възрастните хора ще бъдат затруднени – може да се разкрие и тайната на вота“, смята доц. Гълъбов.

Източник: FrogNews