Начало FrogNews Сигнал до ФрогНюз: Момчето не е никакъв режисьор… За 50 лв. е готово на всичко
0

Сигнал до ФрогНюз: Момчето не е никакъв режисьор… За 50 лв. е готово на всичко

0

Една изопачена новина в медиите, близки до управляващите, започва да придобива все ”по-кафяв” характер. Става дума за момчето, което бе свалено от трибуната на протеста, след като поиска оставката на президента Румен Радев. Случката бе погната от журналисти на ПИК и ”24 часа”.

26-годишният Петьо Гюдюлев е представен като млад и независим режисьор. Той бе свален от фонтана пред президентството по време на протеста във вторник вечерта, след като поиска от микрофона оставката и на президента Румен Радев.

До ФрогНюз обаче пристигна сигнал на човек, работещ във филомовите среди, който твърди, че младежът не е никакъв режисьор, а работи като професионален протестър.

“Познавам “момчето”. То не е никакъв режисьор. Даже не знам дали успя да завърши средно образование. Преди 5-6 години се опитваше да го завърши вечерно, но имаше страшен проблем заради нисък интелект и не съм сигурен, че успя. Като цяло е абсолютен мърльо.

Преживява като ходи статист по филми, като платена публика и дребни кражби. Както и като платен протестър. За 50лв е готов на всичко. Но да кажеш че си независим режисьор…”, пише още в сигнала.

Източник: FrogNews