Начало FrogNews Румен Петков: Боряна Бецова, Вихра Попхристова и Ивайло Петров – тримата прокурори, обслужили Борисов
0

Румен Петков: Боряна Бецова, Вихра Попхристова и Ивайло Петров – тримата прокурори, обслужили Борисов

0

Боряна Бецова, Вихра Попхристова и Ивайло Петров. Това са тримата прокурори, взели позорното решение. Те са обслужили по най-грозния начин господин Борисов. Има неща, които да бъдат наричани с истинските им имена. Това са хора, които опозориха себе си и прокуратурата. Това тяхно решение се коментира в някои от посолствата и то не с най-любезни оценки.

Това заяви в предаването “Честно казано с Люба Кулезич” Румен Петков от АБВ.

Вчера той бе гост в сутрешния блок на bTV, но разговорът бе прекъснат много бързо. Петков си го обясни с неудобната тема, за която е започнал да говори и която отсъства от говоренето напоследък – тази с шкафчетата, милионите евра, записите.

“Според мен настъпи безпокойство като извади шкафчетата и милионите евра. Тази тема отсъства. Бях готов вчера да го споделя. попитахме прокуратурата кои са прокурорите, които взеха най-позорното решение в историята й за последните 30 години да се спре разследването практически срещу Борисов”, заяви Петков.

“Окопити се Борисов след протестите. Видима е промяната на някои от по-бурно протестиращите. Част от тези хора не коментираха решението на прокуратурата. Мая Манолова не го коментира, представителите на Триото не го коментираха. В парламента никой не го коментира”, посочи още Петков.

“Всички безумия на Гешев и ко ще ги плащаме ние. Нали не мислите, че Бобоков няма да ни съди?”, допълни още Петков.

“Хората трябва да спрат да избират от нагло и по-малко нагло”, категоричен беше още Петков по повод предстоящите парламентарни избори, насрочени с указ на държавния глава за 4 април.

“Борисов мисли, че си купува политическо спокойствие от щатите. Затова купихме 8 самолета, които нямаме на картинка. Гледат на нас като на необходимото нищожество, за да се реализира нещо”, отсече още Петков по повод енергийните проекти у нас и спирането на проекта за АЕЦ “Белене”.

Източник: FrogNews