Начало FrogNews Ревизори: Комисията по ревизия показа, че Борисов има много какво да крие
0

Ревизори: Комисията по ревизия показа, че Борисов има много какво да крие

0

Това обясни Борислав Сандов от “Демократична Бългаприя” в “Честно казано с Люба Кулезич” по Евроком.

“Иван Ангелов е човекът, който забърка Бойко Борисов в това”, допълни Сандов.

Димитър Ошавков от “Изправи се! Мутри вън”, също ревизор от комисията коментира, че това, което най-много го е шокирало е фактът, че бизнес кръга около Борисов възприема този начин на работа за нещо толкова просто и елементарно. “Аз искам да обърна внимание за част от работата на тази комисия. Ние знаем, че е имало такива комисии и преди, но за първи път с висок медиен интерес има толкова големи разкрития”.

45-тото Народно събрание ще бъде запомнено с комисията по ревизия. Пълното й име беше “Временна парламентарна комисия по проверката за злоупотреби и нарушения при изразходването на средства от Министерския съвет, министерствата, държавните органи, държавни предприятия и дружества с повече от 50% държавно участие през последните 10 години”.

Бизнесменът Светослав Илчовски говори за рекет, с участието на премиера Бойко Борисов. Беше изслушана и Петя Аврамова – регионалният министър в оставка, за управлението на дружество “Автомагистрали”, дейността на “Български ВиК холдинг” и изпълнението на Националната програма за енергийна ефективност на жилищни сгради.

Източник: FrogNews