Начало FrogNews Радослав Бимбалов: Тази мила дама е казала пред ЕП, че най-дискриминирани са управляващите и Борисов
0

Радослав Бимбалов: Тази мила дама е казала пред ЕП, че най-дискриминирани са управляващите и Борисов

0

Такаааа… явно ще е ден за запознаване с идиоти. Вижте тази мила дама на снимката. Казва се Анна Джумалиева и почти съм сигурен, че я виждате за пръв път. Тя е доцент, доктор по международно частно право, преподавател в университети и, разбира се, председател на Комисията за защита от дискриминация.

Тази госпожа вчера е участвала в изслушването на заместничките в Европейския Парламент и на въпрос на европейски депутат какво мисли за състоянието на дискриминацията в България най-отговорно е заявила, че най-дискриминирани в момента са управляващите политици, които биват хулени и обиждани – дори пред дома на уважаемия премиер ходели да носят чували за трупове… Естествено, тези думи от страна на един председател на комисия за борба с дискриминацията, предизвикал гнева на питащите и се наложило да раздават словесни шамари, но това е извън темата…

Тази жена аз лично не я знам. Как е станала доцент- не знам. Какво прави като шеф на Комисия по защита от дискриминация – не знам. Дали ще получи увеличение на заплатата тия дни – не знам. Но знам едно – с такива верни амазонки, еднакво готови да защитят и с двете си мозъчни клетки Boyko Borissov, нищо няма да ни уплаши. Ни Ковид, ни Европа.

Радослав Бимбалов, Фейсбук

Такаааа… явно ще е ден за запознаване с идиоти. Вижте тази мила дама на снимката. Казва се Анна Джумалиева и почти съм…

Публикувахте от Radoslav Bimbalov в Събота, 29 август 2020 г.

Източник: FrogNews