Начало FrogNews Проф. Слатински: Ограничен интелектуално човек е председател на парламента
0

Проф. Слатински: Ограничен интелектуално човек е председател на парламента

0

Наистина много рядко гледам телевизия, но очаквайки обаждане от възрастен роднина на домашния телефон, започнах да превъртам каналите и за нула време бях потресен цели четири пъти: Не можах да повярвам, че е възможно толкова ограничен интелектуално човек да е председател на парламента! Нали не ги следя тези, представа си нямах за нивото на мисленето и говоренето на тази! Душата ми е стон…

– Отдавна съм спрял да следя симпатичната някога ТВ “Европа”, ама “Работническо дело” ряпа да яде пред нея!! Интересно, умните млади хора там не се ли чувстват обидени и засрамени от бруталната и безогледна про-властова пропаганда, която ги карат да вещаят. Млади хора, това ще ви остане в СиВи-то като петно в биографията за цял живот, пазете си честта и името! Някой ден, когато някои от тези, които сега венцехвалите бъдат осъдени за корупция и злоупотреба с власт или се превърнат в нарицателни за недемократи и непочтени политици, как ще отмивате това петно?

– Убийствено елементарна е логиката на властта – ако някой в ЕС каже нещо дребно като добро за тях, те ликуват до небесата: ЕС признава успехите ни! Но ако в ЕС започнат ежедневно да отправят жестоко правдива критика за делата им, те надуват рупора до откат – това са някави соцкомплекси, че Европейският съюз е като Съветския съюз и може отвън да ни съди и да ни се меси във вътрешните работи!

– Добре, гербаджиите в Монтана се изложили с китайската магистрална инфраструктура – има грешка, има и прошка. Но те – не! Някакъв техен пуяк надува сякаш е в любовен период шия, пъне розови бузки и по гръб не пада, нагло, та знае ли се – не било грешка, защото те в Герб само такива чудеса правили, само подобни проекти реализирали! Господи, дето викаше някога странният наш пернишки седесар чичо Гришата – нЕма да има оправия в България докато властта е като крокодила – по-проста е от главата до опашката, отколкото е самозабравила се от опашката до главата!

Николай Слатински

Източник: FrogNews