Начало FrogNews Протест пред испанското посолство иска разследване на ”БарселонаГейт”
0

Протест пред испанското посолство иска разследване на ”БарселонаГейт”

0

Пореден протест пред чуждестранно посолство у нас ще се проведе в днешния 49-ти ден от началото на антиправителствените демонстрации в страната. Граждани ще застанат под прозорците на испанското посолство, като действията им са породени от новото парченце от пъзела ”Къщата в Барселона”.

Демонстрацията е с начален час 17.00 ч. и е под надслов “Къщата в Барселона – корупция в най-чистия й вид – искаме разследване и действия!”. Тя е организирана от движение “Заедно”.

ФрогНюз припомня, че днес журналиста от “Биволъ” Атанас Чобанов разпространи информация, че спряганата за любовница на премиера Бойко Борисов манекенка Борислава Йовчева вече е госпожа. Брюнетката се е омъжила неотдавна без много шум за хотелиера Йордан Христов.

Името на Йовчева изплува в началото на тази година, когато стана ясно, че властите в Барселона са започнали разследване за пране на пари, в което се замесва и премиерът Борисов. Управляващите обаче упорито мълчат по темата.

По информация н Чобанов няколко дни преди публикацията в испанското издание “El Periodico” Йовчева и сключила брак с Йордан Христов – индустриалец и хотелиер, приближен с Иван Саздов и в миналото партньор по тенис на Бойко Борисов, и бизнес партньор на сикаджията Илиян Пенев – Мацола.

Източник: FrogNews