Начало FrogNews Представители на ГЕРБ и БСП се скараха за оставката на Борисов
0

Представители на ГЕРБ и БСП се скараха за оставката на Борисов

0

Представителите на ГЕРБ и БСП се хванаха гуша за гуша по бТВ. Тома Биков обясни, че след вчера няма как да има оставка на Борисов. Христо Проданов от БСП пък бе категоричен, че единственият изход за страната е оставка.

Тома Биков благодари на полицаите, разрешили сложна ситуация. Президента трябвало да поеме политическата отговорност и Отровното трио. Те имат изявление за насилие. Тези организатори са в контакт с криминалния контингент. Хората с чисти сърца ги превърна във фон и масовка на тези, които бяха пратени от Васил Божков.  Крили са си бомбичките в палатките, които бяха отпред. След вчера вече не може в никакъв случай да говорим за оставка на правителството.  Ето Васил Божков ги прати там. Дори Христо Иванов е готов да подкрепи тези с бомбичките. Между нас и президента няма да има никакъв диалог.

Христо Проданов от БСП контрира:

Адв.  Николай Хаджигенов се обърна към протестиращите на няколко пъти да няма насилие. Борисов носи политическа отговорност, защото властта поризтича от народа и когато народът е на улицата и ти не подаваш оставка, е възможно да се стигне до агресия. Още преди година президентът предупреди, че това може да се случи.  Най-адекватното е да има оставка и избори. Може да има внедрени хора след нормалните протестиращи. Възможно е да са внедрени от много хора.

Участваме в цирк, наречен Борисовска конституция. ВНС не може да бъде свикано. Циркът е да се купи политическо време Борисов да изкара мандата си, да избегне служебно правителство. Единственото нормално нещо, което може да се случи е оставка, машинно гласуване и честни избори. ГЕРБ са загубили доверие и полотическа легитимация. Спомняте ли си откога на Марешки са му свалили имунитета и делото са го качили на трупчета. Затова той подкрепи проекта за нова Конституция.

Източник: FrogNews