Начало FrogNews Поредна атака: Гербаджийски провокатор разруши палатковия лагер на кръстовището пред СУ /видео/
0

Поредна атака: Гербаджийски провокатор разруши палатковия лагер на кръстовището пред СУ /видео/

0

Гербаджийски провокатор разруши палатките и изпотроши тентите на протестиращите на кръстовището пред Софийския университет. Това стана тази сутрин около 10 часа. Георги Флоров снима сам акцията си, в който се вижда, че му помога още един мъж.

На място в момента има полиция. От видео се вижда, че срещу хората, които са се намирали там, са хвърляни камъни. Една от жените е била ударена. Протестиращите са били в шок от агресията на мъжа, който нееднократно атакува блокираните кръстовища. Фролов обижда възрастна жена, както и другите намиращи се на място хора . От видио на Фролов става ясно, че той се кани да направи същото и с палатковия лагер на майките от „Системата ни убива“, разположен пред МС.

От Отровното трио обявиха, че палатките са съборени от “мутри на ГЕРБ”.

Нападателите са съборили заедно с тентите и българските трибагреници. На кръстовището пред СУ са разхвърляни вещи на хората, нощуващи там.

За щастие при вандалската акция няма пострадали. Протестиращите настояват полицията да прегледа записите от охранителните камери и бързо да залови провокаторите.

Вижте ТУК резултата от атаката!

Източник: FrogNews