Начало FrogNews Политически катарзис! Най-големите критици на Борисов се сборичкаха днес за микрофона, за да го защитят
0

Политически катарзис! Най-големите критици на Борисов се сборичкаха днес за микрофона, за да го защитят

0

Снимка е запечатала сакралния момент, в който двамата в един и същи миг се впускат, за да защитят Краля- Слънце от разказите на потърпевши за корупция и рекет. Много хора, наблюдавайки тяхната всеотдайност, си спомниха за техните позиции преди време. И смятаме, че не е лошо от време на време да ги напомняме. И не толкова за тях самите, защото е безсмислено,  а за хората, които са им се доверили.   

21.06.2012 Тома Биков:

“Борисов не е диктатор. Той е карикатура на диктатор. Второто не е по-малко вредно от първото. Този човек дотолкова си е повярвал, че е забравил кой е и от къде идва. По-лошото е, че сякаш и ние започваме да забравяме. Приемаме присъствието му по върховете на властта като нещо нормално и много често дори не осъзнаваме колко далеч сме стигнали. В нормална ситуация подобен човек не би се случил като кмет на Банкя, а камо ли като министър-председател.”

30.12.2010 Дани Каназирева:

“Изпитах огромно разочарование от ГЕРБ, защото тръгнахме с чисти идеали, благородна кауза и надежда за промяна. Започнаха да подбират крайно некомпетентни, неможещи и незнаещи, но лесно управляеми хора. Не това е моят модел, не са тези идеалите ми, заради които бях станала член на ГЕРБ. Наистина, Борисов е прав, че аз не бях за ГЕРБ. Не мога да работя със слаб екип, нито с хора, които виждат собствена реализация единствено чрез присъствието си в партия. Смятам, че нашият град трябва да е на знаещите и на можещите, а пловдивчани да имат самочувствието на наследници на хилядолетна история, затова ще продължа да се боря срещу посредствеността и некомпетентността.”

Друг фотос също обикаля “Фейсбук”. На него е цъфнал и Маноил Манев, който в момента минава за острието на ГЕРБ, но не заради ума и способностите си, а защото бие всичко по гръмогласност.

.

Източник: FrogNews