Начало FrogNews Пиари чистят образа на Караянчена от този на “проста кърджалийска п….а”
0

Пиари чистят образа на Караянчена от този на “проста кърджалийска п….а”

0

Цвета Караянчева и Владимир Писанчев /вдясно/

Пиари са запретнали ръкави и лъскат образа на председателя на парламента Цвета Караянчена от този на “проста кърджалийска п….а”.

Припомняме ви, че в запис тя бе наречена така от глас, който прилича на премиера Бойко Борисов. Международни експертизи сочат, че това е именно той. 

Пиарският екип Караянчева действат по добре познатата класическа схема за чистене на имидж – участие в мероприятия и куп снимки. Ако може всеки ден по няколко.  Именно в тази връзка, тя участва днес  във военно-църковния ритуал на емблематичния исторически връх Каймакчалан, където беше почетена паметта на загиналите български воини през Първата световна война при драматичните сражения през 1916 г.

На снимка Цвета Краянчева се нареди до бившия шеф на ДАНС, сега консул в Гърция, Владимир Писанчев. Докато той ръководеше ФБР, службата е раздираше от скандали, особено по времето на кабинета Орешарски. Според медийни публикации Писанчев е свързан с определени кръгове от задкулисието на държавата. 

В желанието си Караянчева да се хареса на норода, пиарите безспорно пресоляват манджата. Така цитатът от вчера, че “жената е като пакетче чай – не се знае колко е силна, докато не я пуснеш в гореща вода”, всъщност и донесоха повече негативи. Оказа е, че въпросната ирландска поговорка, се е използвала вече в различни речи.

Източник: FrogNews