Начало FrogNews Петър Бояджиев: Радев не прие играта на Борисов. И войната тръгна
0

Петър Бояджиев: Радев не прие играта на Борисов. И войната тръгна

0

Съпротивата на Борисов да се подчини на присъдата на историята, няма да му донесе нищо добро, но може да нанесе допълнителни вреди на България. Да, има два видаа присъди, тази на съдът и тази на историята.

Присъдата на съдът може да бъде обжалвана, оспорвана, но тази на историята е безапелационна. Борисов няма никакъв шанс да се изимъкне от тази на историята и това ще се вижда всеки ден все повече. Освен криминалните и юридически престъпления, свързани с корупция и пари, Борисов има много тежко политическо престъпление. Той доведе нещата до там, всеки човек в държавната машина в България да зависи само и единствено от него.

Така той създаде, една държавна машина наситена с прости и ненужни за обществото хора, но нужни на Борисов, за да изпълняват престъпните му желания. Къде е коренът на враждата между Борисов и Радев. Той не е в някакви изсмукани от пропагандата предпочитания за или против Русия. Просто, за добро или зло, Радев се оказа такъв характер, че не прие играта с Борисов и му каза, че не зависи от него. Това Борисов не можа да приеме. Как така, кой е той, че от цяла България единствен ще си позволява да не зависи от БОСЪТ. Е, и войната тръгна. Радев се качи на готовият композиран от недоволството влак, а Борисов остана на мръсната гара. Всъщност болното его н Борисов му изигра лоша шега и ускори процесите, които така или иначе щяха да се случат.

Петър Бояджиев, Фейсбук

Съпротивата на Борисов да се подчини на присъдата на историята, няма да му донесе нищо добро, но може да нанесе…

Публикувахте от Peter Boyadjiev в Петък, 4 септември 2020 г.

Източник: FrogNews